(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada ikki xalq: o’zbek va rus millatining haqiqiy farzandi bo’lmish Aleksandr Faynbergning hayot yo’li, biz — avlodlarga qoldirgan boy ma’naviy merosi tahlil qilinadi. Aleksandr Faynberg ko’p qirrali iste’dod sohibi bo’lib, u nafaqat shoir, balki tarjimon, yozuvchi va dramaturg sifatida ham adabiyot sohasida muhim o’rin egallaydi.