(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda hissiy charchoq hamda ruhiy zo‘riqishning kelib chiqish sabablari, ularning psixologik mexanizmlari va ta’lim jarayoniga ta’siri keng yoritiladi. O‘quv yuklamasi, oilaviy muhit, ijtimoiy bosim, shaxsiy xususiyatlar hamda raqamli muhitning o‘rni tahlil qilinadi. Shuningdek, profilaktika va psixologik qo‘llab-quvvatlash choralari ilmiy asosda bayon etiladi.