(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Mazkur maqolada nemis tili ta’limida innovatsion yondashuvlarning mohiyati, ularni o‘quv jarayonida qo‘llashning nazariy asoslari hamda axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining o‘rni yoritilgan. Shuningdek, raqamli texnologiyalar yordamida o‘quvchilarning kommunikativ kompetensiyasini shakllantirish, motivatsiyani oshirish va mustaqil ta’limni rivojlantirish masalalari tahlil qilingan. Maqolada turli xildagi innovatsion yondashuvlarning nemis tili darslarida qo‘llanish tajribalari keltirilgan.