(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola ratsional va irratsional ifodalarni real hayotiy masalalarni yechishda va ma’lumotlarni tahlil qilishda qo‘llashning nazariy va amaliy jihatlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Tadqiqot davomida algebraik ifodalar yordamida turli iqtisodiy, muhandislik va ilmiy masalalarni yechishning samarali usullari ko‘rib chiqildi. Shuningdek, ma’lumotlarni tahlil qilish jarayonida ratsional va irratsional ifodalarni qanday optimallashtirilgan va tizimli tarzda qo‘llash mumkinligi amaliy misollar orqali yoritilgan. Maqola algebraik fikrlashni rivojlantirish va murakkab masalalarni algoritmik yechish ko‘nikmalarini shakllantirishga yordam beradi.