(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Sotish uchun mo‘ljallangan deb tasniflangan UMAlarni hisobga olishning uslubiy tartib qoidalarini ko‘rib o‘tilgan, turli korxonalr misolida faoliyatlar buxgalteriya balanslari yuritilganligi va ullarning natijalari xulosasi tahlil qilingan.