(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqola maktabgacha ta’lim tashkilotlarida innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llash orqali ta’lim sifatini oshirish masalalarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Ishda zamonaviy pedagogik uslublar, raqamli ta’lim vositalari va interaktiv metodlar yordamida bolalarning bilim, ko‘nikma va ijtimoiy rivojlanishini ta’minlash bo‘yicha amaliy tadqiqotlar tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekiston Respublikasi qonunchiligi asosida maktabgacha ta’lim sifatini nazorat qilish va ta’lim jarayonlarini optimallashtirish tartiblari ko‘rib chiqilgan. Maqolada ilg‘or pedagogik tajribalar, innovatsion texnologiyalarni integratsiya qilishning samaradorligi va ularni real ta’lim jarayonida qo‘llash usullari amaliy misollar bilan yoritilgan.