(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim tizimi muassasalarida psixologik xizmatni tashkil etishning mazmuni, maqsadi va ahamiyati haqida so‘z yuritiladi. Unda psixologik xizmatning o‘quvchi-yoshlar shaxsini har tomonlama rivojlantirish, ularning emotsional holatini barqarorlashtirish, o‘qituvchilar hamda ota-onalar bilan samarali hamkorlikni yo‘lga qo‘yishdagi o‘rni yoritiladi. Shuningdek, maqolada ta’lim muassasalarida psixolog faoliyatining tashkiliy-me’yoriy asoslari, amaliy yo‘nalishlari hamda zamonaviy yondashuvlar orqali bu sohaning samaradorligini oshirish masalalari tahlil qilinadi.