(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2026)
Ushbu maqolada shaxsiy kompyuter qismlarga ajratish va ta’mirlash bo‘yicha o‘quv amaliyoti tahlil qilinadi. Talabalarni nazariy bilimlar bilan amaliy ko‘nikmalarni birlashtirish, texnik xavfsizlik qoidalarini o‘rgatish, diagnostika va muammolarni hal qilish ko‘nikmalarini rivojlantirish metodikasi ko‘rsatildi. Amaliyot talabalarning IT sohasi mutaxassisi sifatida tayyorlanish darajasini oshirishga xizmat qiladi.