(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada Yangi O‘zbekiston yoxud Uchinchi Renessans atamalari qiyosiy tahlil etilib yoritilgan. Xususan, ilmiy izlanishlar tahlili orqali ilmiy asoslangan. Shuningdek, Renessans davrlari atroflicha tahlil etilgan. O‘zbekistonda mafkuraviy sohada amalga oshirilayotgan islohatlar yoritilgan hamda xulosa berilgan.