(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada iqtisodiy madaniyatning barqarorlikni ta’minlashdagi o‘rni bevosita ishlab chiqarish madaniyati va iqtisodiy xulq-atvor bilan chambarchas bog‘liqligi yaxlit tizim doirasida tahlil etiladi. Iqtisodiy madaniyat tizimi sifatida uning integrativ va funksional aloqalari yoritilib, ayniqsa funksional jihatlardan biri bo‘lgan iqtisodiy xulq-atvor masalalari alohida ko‘rib chiqiladi. Mazkur masalaga oid bir qator mutaxassislarning qarashlari va ta’riflari ham tahlil qilingan.