(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada o`zbek tilining o`ziga xos xususiyatlari, tarixiy ildizlari va bugungacha bo`lgan rivojlanish bosqichi to`g`risida so`z boradi. Unda o`zbek tilining kelib chiqishi , uning alifbosidagi o`zgarishlar , so`zlarning tuzilishi hamda o`zbek tilining jamiyatdagi o`rni va uning rivojlanish i haqida faktik materiallar asosida ma’ lumot beriladi.