(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
So‘nggi yillarda tibbiyotda, xususan stomatologiya sohasida, sun’iy intellekt (SI) va raqamli texnologiyalar keng joriy etilmoqda. Bu texnologiyalar nafaqat tashxis qo‘yish jarayonini soddalashtirmoqda, balki inson omili tufayli yuzaga keladigan xatolarni kamaytirish, davolash sifatini oshirish va bemorlar bilan ishlash samaradorligini oshirish imkonini bermoqda.