(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada ingliz va o‘zbek tillarida hayvon nomlari ishtirokidagi frazeologizmlar lingvomadaniy nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Ramziy ma’nolardagi o‘xshashlik va farqlar, milliy qadriyatlar hamda dunyoqarash ifodasi yoritiladi. Hayvonlar inson sifatlarini ifodalovchi metafora sifatida ko‘rsatiladi.