(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada jismoniy tarbiya o‘qituvchisining o‘quvchilarda sog‘lom turmush tarzini shakllantirishdagi o‘rni, uning metodik yondashuvlari, zamonaviy ta’lim jarayonidagi ahamiyati va pedagogik mahorati tahlil qilinadi. Shuningdek, sog‘lom turmush tarzi — barkamol avlod tarbiyasining poydevori ekanligi ilmiy asosda yoritiladi.