(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Dunyo yaralibdiki, har bir mavjudot juft-juft qilib yaratilgan. Juft bo’lib yashash tabiiy ehtiyojdir. Lekin oila bo`lib yashash faqat inson nasliga xosdir. Yer yuzida dastlabki oilani Odam Ato bilan Momo Havo tuzishgan. Oila tarixi shundan boshlangan. Tarixni kuzatadigan bo`lsak, oila masalasiga yengil qaragan hamda buni aksi bo’lgan xalqlar, davlatlar va madaniyatlar albatta inqirozga uchragan yoki taraqqiy etganning guvohi bo’lishimiz mumkin.