(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada tarbiyaning maqsad va vazifalari yoritilgan. Tarbiyaning inson kamolotidagi o’rni, komil insonni shakllantirishdagi ahamiyati hamda ma’naviy-axloqiy, aqliy, mehnat, vatanparvarlik, jismoniy va estetik tarbiyaning asosiy jihatlari tahlil qilingan. Shuningdek, tarbiya jarayonining jamiyat taraqqiyoti va kelajak avlod taqdiridagi roli ilmiy asoslarda ko rsatib berilgan.