(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida o‘qishga bo‘lgan qiziqish va ichki turtkini shakllantirishning psixologik-pedagogik asoslari yoritiladi. Shuningdek, o‘qituvchi faoliyatida motivatsiyani kuchaytirish, o‘quvchilarda bilim olishga ijobiy munosabatni rivojlantirish usullari tahlil qilinadi.