(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur tadqiqot yoshlarning kasb tanlashiga ta’sir etuvchi psixologik omillarni, xususan, oilaviy qadriyatlar va ijtimoiy normalarning rolini tahlil qiladi. Tadqiqotda yoshlarning kasbga oid qarorlarida ijtimoiy muhit va oila a’zolarining fikrlari, qadriyatlari qanday darajada muhim o‘rin tutishi amaliy misollar orqali yoritilgan.