(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
.Ushbu tezisda bronxit kasaligida qo’llanadigan dorilar haqida ma’lumotlar keltirilgan.Bronxit — o’pkada bronxlar katta va oʻrta kattalikdagi havo yoʻllari yalligʻlanishi.Bu kasallik yoʻtalni keltirib chiqaradi.Bronxit odatda burun, quloq, tomoq yoki sinuslarda infeksiya sifatida boshlanadi. .