(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada “Konchilik mashinalari va komplekslari” fanini o‘qitish metodikasini takomillashtirish zarurati, zamonaviy pedagogik yondashuvlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish hamda amaliy mashg‘ulotlarni tashkil etishning samarali usullari tahlil qilingan. Fan o‘quv jarayonida nazariy bilim bilan bir qatorda amaliy ko‘nikmalarni shakllantirishdagi metodik yondashuvlar muhimligi va metodik takomillashtirish orqali konchilik sohasiga malakali mutaxassislar tayyorlash imkoniyatlari asoslab berilgan.