(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada iqtisodiy integratsiyon jarayonlar va uning yurtimiz rivojlanishiga tasirini o’rganib chiqish bilan birgalikda, taraqqiy etayotgan dunyodagi iqtisodiy integratsiyani davlatlar taraqqiyotida asosiy omil sifatida qarab,uning turlari va davlatimizning qanday turdagi iqtisodiy tashkilotlarga a’zoligi va bu orqali iqtisodiy tarmoqlarimiz rivojlanishi,iqtisodiy integratsiya jamiyatning farovonligini oshirishi va xalqaro tashkilotlar bilan aloqalarni kengaytirish kerak ekanligi tahlil qilingan.