(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Мақолада киберхавфсизликнинг виктимологик профилактикасида “Киберхавфсизлик ўн кунлиги” чора-тадбирларининг мазмун ва моҳияти таҳлил қилинган. Ҳозирги рақамли замонда интернет ва ахборот-коммуникация технологияларининг ривожланиши билан киберхавфлар кўпайиб, жамиятнинг турли қатламлари учун жиддий таҳдидларга айланган. Мақолада “Киберхавфсизлик ўн кунлиги” каби махсус кампанияларнинг таълим, профилактика ва ҳуқуқий ҳамкорлик соҳаларидаги аҳамияти,