(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich ta’limda ona tili fanining o‘quvchilarning tafakkuri, nutqi, yozma va og‘zaki savodxonligini shakllantirishdagi roli yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik texnologiyalar orqali dars samaradorligini oshirish masalalariga ham to‘xtalib o‘tiladi.