(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda adabiy kompetensiyalarni shakllantirishda raqamli ta’lim resurslaridan foydalanishning samarali usullari yoritiladi.