(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada raqamli axborot makonida feyk yangiliklarning tarqalishiga qarshi kurashishda onlayn instrumentlarning o‘rni, samaradorligi, ularning ijtimoiy ahamiyati hamda O‘zbekiston tajribasi tahlil qilinadi. Shuningdek, muallifning shaxsiy kuzatuvlari asosida feyklar bilan kurashishning yangi yondashuvlari, ta’lim va qonunchilikdagi o‘zgarishlar bilan bog‘liq takliflar ilgari suriladi.