(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada bank xodimlarining malakasi, motivatsiyasi va mehnat samaradorligi bank faoliyatining umumiy muvaffaqiyatiga ko‘rsatadigan ta’siri tahlil qilingan. Maqolada xodimlarning kasbiy kompetensiyasi, mijozlar bilan o‘zaro munosabat madaniyati, jamoaviy muhit va rahbariyat bilan kommunikatsiya samaradorligi bank imijini shakllantirishdagi muhim omillar sifatida ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek, banklarda inson resurslarini boshqarish, xodimlarni rag‘batlantirish hamda ularning malakasini oshirish tizimining bank daromadiga va raqobatbardoshligiga bevosita ta’siri amaliy misollar asosida yoritilgan.