(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bu maqolada empatiya tushunchasi, uning o‘sish mexanizmlari, o‘smirlik davridagi xususiyatlari, Mehrabian empatiya testining V. Karimova tomonidan pedagog va o‘smirlar uchun moslashtirilgan shaklidan muallifning 9–10 sinflar o‘quvchilari (30 nafar) orasida o‘tkazgan tadqiqoti natijalari hamda ularning tahlili va empatiya qobiliyatini rivojlantirish uchun kerakli trening mashgʻulotlaridan keyingi najilari keltiriladi .