(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada ,etnik psixologiya muammolarini oʻrganishda psixologlar bilan bir qatorda tilshunoslar, tarixchilar, arxeologlar, sotsiologlar, etnologlar, antropologlar va boshqalar o’z izlanishlari bilan qatnashdilar. Turli qabilalar va xalqlar psixologiyasiga oid ulkan faktik materiallar toʻplangan. Etnopsixologiyaning yangi psixologik sohasining asoschisi. Tarix va falsafada etnopsixologiyaning kelib chiqishi. ichki an’analarda, hamda Etnopsixologiyani belgilash uchun bir nechta atamalarning mavjudligi aynan uning bilimlarning fanlararo bo’limi ekanligi bilan bog’liq haqida aniq tushuntirilib beriladi