(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ogohlantiruvchi belgilar, notekis yo’l,sirpanchiq yo’l ,yo’l harakati qoidalarini o’rganish,haydovchi,piyodalarni hatti harakatlari , yo’l belgilari,yo’l transport hodisalarini kelib chiqish sabablarini hamda uni oldini olish choralari haqida tushuncha beradi.