(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bokschilarning dastlabki tayyorgarlik bosqichida texnik va taktik harakatlarni rivojlantirish masalalari yoritilgan. Unda yosh sportchilarning jismoniy tayyorgarligi, koordinatsiya qobiliyatini shakllantirish, jangovar vaziyatlarda tez va to‘g‘ri qaror qabul qilish ko‘nikmalarini rivojlantirish usullari tahlil qilinadi. Mashg‘ulot jarayonida zamonaviy pedagogik texnologiyalar va innovatsion yondashuvlardan foydalanish samaradorligi asoslab berilgan. Tadqiqot natijalari dastlabki bosqichdagi bokschilarning texnik-taktik mahoratini oshirishda muhim amaliy ahamiyatga ega.