(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy moda sanoatidagi barqarorlik muammolari, “redizayn” tushunchasi va uning barqaror moda tamoyillaridagi o‘rni tahlil qilinadi. Redizayn ekologik muvozanat, resurslardan oqilona foydalanish va moda mahsulotlarining hayotiy siklini uzaytirish orqali moda sanoatida ijobiy o‘zgarishlarga sabab bo‘luvchi innovatsion yondashuv sifatida ko‘rib chiqiladi.