(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida kreativ fikrlashni rivojlantirishning metodologik asoslari, ta’lim jarayonida ijodiy yondashuvning ahamiyati hamda interfaol metodlardan samarali foydalanish yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, o‘quvchilarning mustaqil va original fikr yuritish ko‘nikmalarini shakllantirishda pedagogik texnologiyalarning o‘rni tahlil qilingan