(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur ilmiy ish globallashuv davrida yoshlarning madaniyati va ularning internetdan samarali foydalanish masalalarini yoritishga bag‘ishlangan. Tadqiqotda yoshlar orasida internet madaniyatini shakllantirish, raqamli savodxonlikni oshirish hamda axborot texnologiyalaridan maqsadli va foydali tarzda foydalanish yo‘llari tahlil qilingan. Shuningdek, yoshlarni internetdagi salbiy ta’sirlardan himoya qilish va ularning madaniy ongini rivojlantirishga qaratilgan tavsiyalar berilgan.