(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
maqola mutaxassislik (kasbiy) fanlarini o’qitish metodlaridan foydalanishning nazariy asoslari, amaliy qo’llanilishi, ta’lim natijalariga ta’siri va baholash masalalarini tizimli tarzda yoritadi. Ishning maqsadi - bu metod orqali talabalarning kasbiy kompetensiyalari, o’qitish-tushunish darajasi va amaliy ko’nikmalarini qanday va qanchalik samarali rivojlantirish mumkinligini aniqlash hamda bu usullarni ta’lim jarayoniga integratsiya qilish bo’yicha amaliy tavsiyalar ishlab chiqishdir.