(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada kardioxirurgiyada ultratovush (UTT) va kompyuter tomografiya (KT) diagnostikasining roli, ularning zamonaviy tibbiyotdagi o‘rni hamda yurak-qon tomir kasalliklarini aniqlashdagi ahamiyati keng yoritilgan. Maqolada UTT va KT diagnostikasining o‘zaro to‘ldiruvchi xususiyatlari, ularning kardioxirurgiyada qo‘llanilishi natijasida tashxis aniqligi oshishi, asoratlar xavfi kamayishi va davolash samaradorligi ortishi tahlil qilingan. Shuningdek, bu usullarning afzalliklari, kamchiliklari hamda kelajakdagi rivojlanish istiqbollari haqida ham fikr yuritilgan.