(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ушбу мақоламда оиладаги ёш авлодларнинг таьлим-тарбияси, муқаддас ҳадис шарифда баркамол авлодни одоб-ахлоққа чақириш, алломаларимизнинг бой ўлмас манавий меросини ўрганиш, бизга қолдириб кетган манбаларни ўқиб биз уларни оиладаги ёш авлод таьлим-тарбияси ҳаётий жараёнимизга тадбиқ этишдан иборат.