(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada rahbarlarning ta’lim tarbiya, ish va kasbiy faoliyatida fikr almashish va ta’limiy faoliyatni boshqarish ahamiyati hamda asosiy vazifalari haqida aytib o‘tilgan.