(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda STEAM texnologiyasi asosida fanlararo integratsiyani joriy etishning nazariy hamda amaliy asoslari tahlil qilingan. Maqolada STEAM yondashuvi elementlari, ularning o‘quvchilarda kreativ fikrlash, muammoli vaziyatlarni hal etish va fanlararo bog‘liqlikni tushunishdagi roli yoritilgan. Shuningdek, fanlararo darslar loyihasini ishlab chiqish bosqichlari, metodik asoslari hamda samaradorlik omillari ko‘rib chiqilgan.