(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada o‘quvchilarda milliy qadriyatlarni shakllantirishning pedagogik asoslari tahlil etilgan. Unda milliy qadriyatlarning mazmun-mohiyati, yosh avlod tarbiyasidagi o‘rni hamda ta’lim jarayonida ularni singdirishning samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, o‘qituvchi faoliyatining bu jarayondagi o‘rni, oilaviy va ijtimoiy muhitning ta’siri hamda pedagogik yondashuvlarning zamonaviy talablarga mosligi ko‘rib chiqilgan.