(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada iqtisodiyot fanini o‘qitishda qo‘llanilayotgan zamonaviy pedagogik texnologiyalar va metodik yondashuvlar tahlil qilinadi. Unda raqamli ta’lim vositalari, interfaol usullar, muammoli ta’lim, loyihaviy va kompetensiyaga asoslangan yondashuvlarning ahamiyati yoritilgan. Shuningdek, iqtisodiy tafakkurni shakllantirish, talabalar amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish va iqtisodiy jarayonlarni modellashtirishda ilg‘or texnologiyalarning roli ko‘rsatib berilgan.