(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada Qo’qon xonligi tarixining ijtimoiy, iqtisodiy, siyosiy va madaniy jihatdan har tomonlama mustaqillik yillariga kelib tarixchi olimlar tomonidan o’rganilishi haqidagi ma’lumotlar yoritiladi.