(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda rossiya madaniy markazining tashkil etilishi va uning faoliyati haqida fikr yuritiladi. Shuningdek, ikki davalt o‘rtasidagi madaniy aloqalar, o‘zaro hamkorlik masalalari yoritiligan.