(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
akademik eshkak eshish sportida yakkalik va ikki kishilik qayiqlarda shug’illanuvchi sportchilarning maxsus tayorgarlik davridagi mashqlarni individual olib borish va qayiqni boshqarish jarayonida temp, balans, ritmlarni nazorat qilish va rivojlantirish orqali sportchi natijalarini yaxshilab borish.