(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Bu tadqiqotlarda tilni leksik-semantik, lingvostatistik va leksikografik usullarda tadqiq qilishga alohida e’tibor qaratildi. Bu maqolamiz orqali biz, gapdagi o‘rni va vazifalarini sanab o‘tamiz. Shu bilan birga misollar orqali ko‘makchilar haqida yana ko‘proq bilib olishingiz uchun namunalar keltiramiz.