(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola virtual reallik texnologiyasi asosida kimyo fanini o‘qitishda zamonaviy yondashuvlar va imkoniyatlarga bag‘ishlangan. Unda o‘quvchilarning fan bo‘yicha qiziqishini oshirish, xavfsiz tarzda kimyoviy tajribalarni amalga oshirish hamda dars mashg‘ulotlarini yanada interfaol va qiziqarli tashkil etish imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, kimyo ta’limida virtual reallik texnologiyalaridan samarali foydalanish orqali o‘qitish jarayonini takomillashtirish va kelajakda ushbu texnologiyaning ta’limdagi afzalliklari haqida fikrlar bildirilgan.