(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Мақолада Вауш конидаги қуйи Палеазой ётқизиқлари норуда саноат маҳсулотларининг ҳосил бўлишининг геологик-стуктуравий омиллари ҳақида бир қанч маълумотлар келтирилган. Aсосан ўрганилаётган норуда маҳсулотларининг ҳосил бўлиш яъний геологик хусусиятлари ва геологиясининг қисқача таснифи жуда катта аҳамият касб етиши ёритиб берилган.