(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi kunda internet olamida shiddat bilan rivojlangan davrda, destruktiv kuchlar tomonidan mamlakat ichida ommaviy norozilik namoyishlarini tashkillashtirish, uni boshqarish bilan bog‘liq muammolar osonlik bilan hal etilmoqda. Bu kabi holatlarni tashkillashtirishda ommaviy norozilik namoyishining “fleshmob” ko‘rinishi ayni muddao. Mazkur maqolada “fleshmob” to‘g‘risida tushuncha, uning jamiyatga keltiradigan noxush oqibatlari, uni oldini olishdagi profilaktik tadbirlar xususida yoritilgan.