(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Jamoat tartibiga qarshi jinoyatlarning huquqiy mohiyati, ularni oldini olishning jamiyat xavfsizligini ta’minlashdagi o‘rni hamda bu yo‘nalishdagi dolzarb masalalar yoritilgan. Shuningdek, huquqni muhofaza qiluvchi organlar faoliyatida profilaktika choralari va huquqiy targ‘ibotning samaradorligi tahlil qilingan.