(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Қуйидаги мақолада профессор Ҳамид Зиеёвга тегишли шахсий коллекцияси ҳужжатлари ёрдамида XIX асрда бўлиб ўтган Андижон қўзғолонига оид янги манбалар ҳақида маълумотлар берилган.