(untitled) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
ushbu maqolada Surxon davlat qo’riqxonasi hududida tarqalgan yuksak o’simliklar qoplami, ularning sistematik guruhlar nisbati, shuningdek, yetakchi oilalar haqida ma’lumotlar keltirilgan.